Pages

Monday, January 21, 2013

Love you Cosmoderm!

 Alhamdulillah dah 1 bulan pakai produk cosmoderm (tea tree oil) memang jerawat susah nak tumbuh. tapi depend lah kat seseorang tu. kadang-kadang cepat kadang-kadang lambat tindak balas. seriously, muka aku sebelum ni yang berminyak,kusam pergh! malu nak tunjuk gambar dulu. dah comel *perasan* macam baby baru lahir. okay itu tipu!

Ramai jugak kawan aku tanya 'amani, kau pakai apa? jerawat kau dah takde lah. muka kau pun nampak putih' tipulah kalau aku cakap aku tak ada rasa bangga. sikit tu adalah tapi kena kawal. muka pun nampak berair je. takdelah berminyak-minyak. kalau untuk foundation, aku pakai kod 03 natural beige. takut kalau pakai natural pink, nanti terputih sangat, kang macam opera pulak. kalau nak tahu lebih lanjut click sini

gambarnya. er?

2 comments: