Pages

Friday, January 4, 2013

Diary?

Salam semua!
Ramai juga yang suka menulis diary tapi fungsi diary telah berubah kepada public diary iaitu blog2 dan sewaktu dengannya.  Tapi tak semua perkara yang berlalu dalam kehidupan kita perlu diceritakan semua. Amat tak sesuai ye..bak kata orang takkan hal dalam kain pun nak publish kat orang..
Dulu aku ada jugak menulis diary tapi bila lama tak menulis aku bakar je diary itu. Malas nak simpan-simpan sebab takut orang lain jumpa terus baca, pecahla rahsia hatiku!
Sekarang ini aku ada diary juga tapi diary berkunci! diary ini di dalam laptop! Diary ini bukan online ye jangan risau..dia offline tapi kalau nak share boleh juga :)
Kita kena letak password kalau nak open dia seperti ini :
Diary ini lebih kurang macam microsoft word tapi berbentuk diary..amat bagus. So lepas ini korang tak payah risau nak sorok diary.tapi jangan la bagi tahu password kat kekawan pula..hehehe..
Nak mencuba diary ini. Jom download di SINI
Nanti menulis la diary ini sampai lebam tangan itu opps silap bukan tulis tapi taip! hehehe...:)

No comments:

Post a Comment