Pages

Friday, November 4, 2011

Jatuh CINTA !

Assalammualaikum...haha..aku memang dah gila2 jatuh  cinta dengan seseorang..first time ni, jatuh cinta dengan seseorang..nak tau siapa?
.
.
.
.
.
.
jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
ni orangnya!
comelkan?bukan comel je, nina-chan ni pandai,bijak...perfect la...Nnina-chan ni kacukan jepun dengan california. bestkan kalau pandai 2 bahasa..

Aku sebenarnyer kenal Nina ni sbb ada orang share video beliau kat facebook. Lepas tuh seperti biasa aku pun tengoklah dan berkata dalam hati....comelnyer budak ni~~~~!! Kemudian setelah digodek-godek...rupanya ada satu channel khas beliau di-youtube iaitu Nina In Japan. Channel ni dibuat oleh ayah beliau 6 tahun yang lalu. Bermula dari Nina ni bayi sehinggalah umur beliau 6 tahun. Mula2 ayah Nina upload untuk sanak saudara serta rakan kat US jer, tapi akhirnya video2 tuh mendapat sambutan ramai. September baru ni.....adalah video terakhir beliau sebelum masuk ke sekolah. Jadinya pada saat aku kenal Nina, ayah beliau tidak akan lagi upload video Nina di youtube....huhuhu.



No comments:

Post a Comment