Pages

Thursday, April 28, 2011

10 sebab perempuan tak respect kat lelaki...

1. Dah ada awek kau nak pegang- 2 . Elok-2 awek kau pakai tudung kau sibuk nak tengok rambut dia . Konon special untuk kau seorang . Bila awek kau tak nak kasi semua tuh , kau cakap bye-2 . Wah ,KAU LELAKI GATAL.

2. Bila keluar dengan awek , kau sanggup jemput hantar awek kau . Berhabis duit kasi hadiah kat awek bila awek merajuk pun tak pe . Konon kau penyabar . Tapi bila mak kau suruh pergi kedai beli bawang , macam-2 alasan kau kas i. Pastu siap minta duit lagi kat mak . Weii , KAU LELAKI TAK BOLEH HARAP.

3. Kalau ada awek cun beratur belakang kau masa nak cucuk duit kat atm , dengan segala hormat kau kasi dea beratur depan kau . Konon kaulah lelaki paling gentleman .Tapi , bila ada mak cik pregnant berdiri depan kau dalam monorail , kau buat bodoh je . Siap pura-pura tidur sebab  tk nk bersesak-sesak berdiri . Sah, KAU LELAKI TAK BERTIMBANG RASA.

4. Tiap kali lepas makan , kau hisap rokok sebatang dua . Nampak je ade awek cun , makin semangat kau . Kau rasa hisap rokok tu sangat cool . Alahai, sebenarnya ramai perempuan dah 'reject' kau sebab diorang tanak cepat jadi janda. KAU LELAKI YANG TAK PEKA.

5. Bila kau bawak kereta, ada je awek baik dengan kau , kau tuduh perempuan tu gila harta . Padahal perempuan tu tahu kau punya kereta tu duit bapak kau . Bukan harta kau tapi harta bapak kau . Aduh, KAU LELAKI PERASAN.

6. Bila kau dengan kawan-2 kau , kau suka gelak kuat-kuat. Mencarut pun kuat-2 . Semua f**k , s**t, macam-2 lagi smua kau nak sebut . Kau rasa kau sempoi bila mencarut . Tapi perempuan pandang KAU LELAKI TAK BERADAB.

7. Pergi tengok bola , tengok konsert , berapa mahal harga tiket pun kau sanggup . Konon untuk kepuasan diri . Tapi pergi masjid hari Jumaat seminggu sekali , masuk pun free, kau liat . Bab agama kau aci mengelat . Hmm ,, KAU LELAKI TAK BOLEH BUAT SUAMI.

8. Kau suka kutuk-2 andd gelak-2 kat gambar perempuan-2 kat fb . Kau kata konon bajed cun . Habes yg kau amik gambar jelir-2 lidah yang konon rock sangat tuh , kau rasa cool? Haishh ,, KAU LELAKI YANG TAK CERMIN DIRI.

9. Time awek kau merajuk , berbakul-bakul kau kutuk . Konon modal perempuan merajuk n air mata . Tapi bila kau mogok tak nak cakap dengan awek kau sebab sakit hati , tuh kes apa plak . Wei, KAU LELAKI EGO.

10. Kau hisap rokok kau rasa kau handsome . Lepas tuh puntung rokok kau buang merata-rata . Kadang-2 bila kau rasa nak meludah , dekat mana-2 pun kau tak ambil pedul i. Alahai, KAU LELAKI PENGOTOR.


P/s: Tak semua lelaki macam niyy n bkn semua lelaki ada semua ciri-2 niyy . Dalam dunia niy ramai lagi lelaki yang baik-2 . Kn^^ niy utk suke-2 jehh .jgn marah erk....

4 comments: