Pages

Monday, January 31, 2011

Maher Zain-insyaAllah(malay version)



maher zain version melayu...sedap jugak...

50 comments:

  1. salam dear jom joined my GA klik http://liannaumar.blogspot.com/2011/01/daina-collection-give-away.html

    ReplyDelete
  2. btul2 sedap kan..
    esok2 ntah2 lagu MZ yg lain pulak jd malay version,hihi

    ReplyDelete
  3. best gak, tp lebih selesa ngan english version, maybe sbb dh biasa dgr yg english tiba2 bhs melayu, rs mcm pelik lak.. hehe

    ReplyDelete
  4. maner dapat nie
    hebatnyer

    http://naimorange.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. mmg besh la..1st time dgr kt radio cm pelik je.huhu~

    ReplyDelete
  6. sangat sedapp ! my dad selalu je ulang2 lagu ni .

    ReplyDelete
  7. 25 feb ni dia konsert kat s.alam. sempat jom layan MZ kat stadium malawati nnt :)

    ReplyDelete
  8. bahasa cina ke india ke dia reti x?

    ReplyDelete
  9. salam, mengasyikkan dan memberi keinsafan...

    ReplyDelete
  10. versi yang asal rasanya lebih sedap... Setuju dgn jue, rasa pelik mungkin dah terbiasa yg versi asal...

    ReplyDelete
  11. dah dengar . memang best . tak sangka maher zain boleh sebut bahasa melayu dengan baik ye . hehe

    ReplyDelete
  12. tak sedap sebab macam translate bulatbulat.

    ReplyDelete
  13. okey..ape..haha
    btw, lagu kat blog nie tajuk ape ae?sedap...

    ReplyDelete
  14. suek sngt malay ver..rase lebih dekat di hati

    ReplyDelete
  15. aaaaa.. sori tu say, tak sedap di halwa telinga ku. sebab lirik nya kurang enak.. original version is better. tapi, konsert dia 25 feb ni mak tetap pegi nokx

    ReplyDelete
  16. sebuah lagu yang mempunyai muzik dan lirik yang best.
    sedap telinga mendengar,

    ReplyDelete
  17. Sangat menusuk kalbu la lagu brader Maher ni.. ;)

    ReplyDelete
  18. jangan lupa hayati maksud liriknya sama

    http://touyakaruma.com/blog/

    ReplyDelete
  19. lg suke yg maher zain ori nya..:)

    ReplyDelete
  20. Maher Zain nie training berapa lama nk boleh nyanyai dlm BM nie? hehe :-D

    Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

    ReplyDelete
  21. melodi yg ni lg sedap drpd yg asal.hehe

    ReplyDelete