Pages

Friday, January 14, 2011

ini KUCING ke HARIMAU???

cutekan...pic ni....


 comel la pulak....sekor besar,sekor kecik...


 pandai la pulak kucing ni berenang...

 alalala...baiknya...
huh...besarnya mulut...

Jawapannya....haiwan ini adalah kucing yang dinamakan kucing bengal....kalau nak tau,kucing ni bulunya memang serupa macam harimau dan saiz badannya pulak memang besar kalau nak dibandingkan dengan kucing-kucing yang lain...


227 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhh...comellllllllllllllllll.....
    dpt 1 msti xcari lain...
    mama..sy nk kucing utan ni 1...hehe
    =)

    ReplyDelete
  2. comei..
    kalau ade sekor gini memang ganas lah.
    i loike.
    hari hari bawak gi layan.perghhh..semua pandang la.
    ahaha*gile glamour*

    ReplyDelete
  3. naaak gakkk!!! nk gakk!!! sedap wat bantal pluk time tdo nieh..huuu~ gebu jer...

    ReplyDelete
  4. besau nyee...xmkn org kan kucing tuh...huhu~

    ReplyDelete
  5. waaa.. dahsyat. besar betul. berburu tangkap ikan dalam tab mandi lagi..

    seram pun ade. tengok cam brutal je..

    ReplyDelete
  6. woh... ganas... kacuk ke ape ni?
    hush.. besar betul ni..dia boleh besar lagi ke nanti?

    ReplyDelete
  7. amik telinga kucing tu..dan pkai kan kat azusa..mesti kawaii..nyaan

    ReplyDelete
  8. besarnye...pnt nk angkat tu...hoho

    ReplyDelete
  9. wah.. agak menakutkan kucing ni.. bertambah2 fobia jadinye.. huu~

    ReplyDelete
  10. pergh...dapat bela sekor best ni.haha

    ReplyDelete
  11. seram gak la memula...
    tapi bleh wat pak guard gak ni...

    ReplyDelete
  12. wahh..machonya kucing camni..baru sesuai kalo nak jadikan pet..ngehh..

    ReplyDelete
  13. Weh...cute kucing tu..
    Corak bdn dia kan,mcm fox..

    ReplyDelete
  14. eh2..mka pon cm hrimau..grang jerk..he

    ReplyDelete
  15. Semalam baru tengok kat pasar mlm kucing kacukan ngan harimau.. lebih kurang macamnilah diorg jual.. Harga 4 ribu bebe..hu3

    ReplyDelete
  16. muka dia macam rimau la..tak garang ke?

    ReplyDelete
  17. hehe, cantik ja aku tengok kucing ni, muka ja ganas hati ada taman...

    ReplyDelete
  18. mak aih beso ... ni species kucing utan kan ?

    ReplyDelete
  19. woahhh... macam rimau la muke kucing ni... agak scary kalau nak bela... ngeh3...

    ReplyDelete
  20. Salam ziarah,

    Syukran sudi ziarah blog ana... ^_^

    Ini kucing hutan @ bob cat kan....heheh....

    ReplyDelete
  21. wah!! bulu dia memang mengancam walaupun saya tak suka kucing....hehehehe


    New entry: Aku rindu drama korea

    ReplyDelete
  22. macam harimau dah seha tgk, scary~

    ReplyDelete
  23. uh..kucing ni ganas x? nmpak macam ganas jugak...huhuu

    ReplyDelete
  24. wow..besarrrrrrrrrrrrr gilerrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  25. besar btol kucing...takut lak tgk..

    ReplyDelete
  26. errr..xbhye ke kucing nie? hehehe

    ReplyDelete
  27. sumpah menakutkan. dah org penggeli kucing. huhu..

    ReplyDelete
  28. teringin nak bela kucing bengal ni.. sape ade leh la bg aku satu. :p

    ReplyDelete
  29. wauuu, seram tengok kucing ni, gaya dan bulu mcam harimau bintang.....

    ReplyDelete
  30. besarnye kucing. nak bole? hehek.

    ReplyDelete
  31. alamak hai omeynye kucing tuuuuuuuuu~ dua2 pun cute!

    ReplyDelete
  32. peh! best tu klo pelok! grrr *geram*

    ReplyDelete
  33. perhh smart betul kucing nih,
    nak satu lahh haha

    ReplyDelete
  34. waaaaaaah! ok! saya nak kucing yg besow tu!! tuan blog tolong belikan ok! mekasih~ ;)

    ReplyDelete
  35. tapi muka dia sebijik harimau....

    ReplyDelete
  36. mak ai..nie klau aku,,,nak bela pon pikir dua kali

    ReplyDelete
  37. comel, mcm rimau badan dye..
    ;last n3:http://ain-pinkhouse.blogspot.com/2011/01/julia-perez-tunai-janji-pakai-coli.html

    ReplyDelete
  38. nih bukan kucing hutan ke??..kalau kat malaysian..nih kucing yg berlesen...rasanya laa...

    ReplyDelete
  39. rasanya harimau pon de jenis bengal ;) anyhow, comella kucing tu!

    ReplyDelete
  40. kucing nie pakai contact lens ea ? comel la mata dia . gigi dah macam edward cullen =D

    ReplyDelete
  41. trauma lau jumpe kucing nih..menakutkn...;') peace...

    ReplyDelete
  42. trauma lau jumpe kucing nih..menakutkn...;') peace...

    ReplyDelete
  43. ni kucing idaman pB!
    gila suka... bengal cat!

    meow~
    ^__^

    ReplyDelete
  44. besanye.. cam ank rimau dah rpanya.

    ReplyDelete
  45. mak aih..eso nye..huhu..risau tgk kot..

    ReplyDelete
  46. wah besarnye kecing tuh.
    tp x brp comel la.

    ;-)

    claraemilycancer.blospot.com
    claraemilycancer.tumblr.com

    ReplyDelete
  47. adeh, gerun aku tgk.
    besar kot. hueh3x ;PP

    ReplyDelete
  48. kawan sy ada bela kucing ni.. ^_^

    ReplyDelete
  49. wahaha...tapi mcm menakutkan gmbr 1st tu...dah gaya rimau pon ade

    ReplyDelete
  50. serius mcam harimau kot..tpi kucing org putih memg besar2 kan..tak macam kucing asia

    ReplyDelete
  51. pengemar kucing ni...!
    meong meong...!

    ReplyDelete
  52. salam, kalau letak kat rumah tak payah bela anjing lagi...

    ReplyDelete
  53. mana nak cari kucing ni!!
    nak satu!!serius ni..hahaha..

    ReplyDelete
  54. mak aih. besa nye. kacukan kucing n rimau kut. tapi teringin nak bela sekor. comel! hehe. just muke die ganas habes. cnfrm tikus2 pakat lari bila nampak kucing neh. :)

    ReplyDelete
  55. ishh takut la huhu.leh mkn org x ni?

    ReplyDelete
  56. ee...skali die ngap tuan die baru tau...kos ni nk bg makan..haha

    ReplyDelete
  57. besar nyeeeeeeeeeeeeeeee!!!! sebijik mcm gimauuu :P

    ReplyDelete
  58. mak ai gigi.. kalu tergigit kaki kami, habis sebelah dia makan

    ReplyDelete
  59. kalau kucing camni aku xnk bela r..

    ReplyDelete
  60. besar nyerrrrr... dh lar sye tkut kucing..huhuhuh ;(

    ReplyDelete
  61. wahh. nk bela sekor kucing ni.
    boleh kasi gempak same org kg konon2 dpt bela rimau. haha

    ReplyDelete
  62. waaa~ chomel dan unique lah! sukanya kalo dapat sebijik! eh..? dapat sekor! hee~

    kt msia ade ke?

    ReplyDelete
  63. memang nampak macam ghimau aje..
    mate die..mengerikan..

    ReplyDelete
  64. uihh..kucing yg kecik pun, yg suka lompat sana sini pun dah takut.

    inikan yg ni pulak.. hee

    ReplyDelete
  65. kucing tu dah train berenang
    hahaha
    :p

    last tu
    warrgghhhhhhhh
    cute je kot

    ReplyDelete
  66. mmg x nmpk mcm kucing kalo x dibandingkan dgn kucing lain..

    ReplyDelete
  67. cantik, tapi seram lah nak pelihara...

    ReplyDelete
  68. bior betik kucing..ngeri plak..muke senijik muke rimau kot..

    ReplyDelete
  69. huhu.. rasanya tu kucing hutan.. tu yang besar saiznya.. :D

    ReplyDelete
  70. besar betul kucing ni . tapi really the cute lah . mesti berat nak dukung2 ni . hihi

    ReplyDelete
  71. mak aii besonya, nak bela pong tatot hehe

    ReplyDelete
  72. mak oii..besarnye....serius aku lari kalau nampak..haha

    good_boy latest post cara tingkatkan alexa rank anda!!

    ReplyDelete
  73. canti... comel.... besar... tapi nampak macam garang.....

    ReplyDelete
  74. mak binatang ut ialah kucing tapi bapaknya ialah harimau..hahaha

    ReplyDelete
  75. ngeri je kucing ni huhuhuhu...

    ReplyDelete
  76. ahaha..comel + garang + gerun pon ada ahaha

    ReplyDelete
  77. mak aihh.. besar nye kucin tuh! takut pulak rasenya..

    salam ziarah;
    cik zulaikha

    ReplyDelete
  78. Can I have a cat like this? Pretty pleaseeee???

    ReplyDelete
  79. wow!!!!
    siyes menarek..
    nk cari gak lah...hu3..

    ReplyDelete
  80. woaaaaaa....ingatkan rimau la tadi..

    cam rimau..

    ReplyDelete
  81. perghh dah mcm rimau oh. besar! nasib comel :D

    ReplyDelete
  82. kucen hutan ek.. kucen ni ganas gak kan

    ReplyDelete
  83. huhueee...
    cm takut je na bela cmtuh...

    :))

    ReplyDelete
  84. comelnye, nak cari 1 lah. ade color oren tak? nanti boleh la nmpk mcm rupe cheetah sikit :P hee

    ReplyDelete
  85. takot la kalau nak bela.
    nnt malam silap2 dgr ngauman huhuu

    ReplyDelete
  86. mak aihhhh..s angat la besar dan garang wajahnya!! nak satu lah.. buley?

    ReplyDelete
  87. takut la TK nk pelihara ia..
    kang x pasal2 kena cakar..dh la besar..

    ReplyDelete
  88. macam seram je bela kucing camtu . huhu

    ReplyDelete
  89. ini baka kucing hutan ni kot.. liar punyerrr he he

    ReplyDelete
  90. waaa mantap betul kucheng ni..
    macam rimau jer..
    ni mesti kuat makan ni kan...
    jangan makan tuan sudah..hehe

    ReplyDelete
  91. giler besar!
    kuceng bengal ni spesis kuceng hutan ke? huhu..

    ReplyDelete
  92. takut pula tgk.hehe.comel menakutkan.hehe

    ReplyDelete
  93. takut pula tgk.hehe.comel menakutkan.hehe

    ReplyDelete
  94. i pulak pernah jumpa kucing bisu

    ReplyDelete
  95. kucing!!!! Mesti cari ni. Nak ajar dia suh jaga umah...hehehe

    ReplyDelete
  96. boleh jadi penjaga rumah :-) anjing pun gerun! ahaha :-p

    HANYA ORANG GILA YANG BERFACEBOOK???

    ReplyDelete
  97. owh
    memang ada kucing baka besar cam nih
    cousin kawan den ada sekor

    Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

    ReplyDelete
  98. kucing bengal.bukan kucing sengal.ngeh3.
    adekh.takot nak bela kucing camtu.dah la besar.

    ReplyDelete
  99. kucing macam ni lah yang aku nak cari..dulu ada bela kucing hutan..habis ayam jiran aku kena sebat..haha

    entri baru:: 5 TEMPAT MELAHIRKAN BAYI PALING ANEH DAN TERKENAL DI DUNIA http://kindofsoul.blogspot.com/2011/01/5-tempat-melahirkan-bayi-paling-aneh.html

    ReplyDelete
  100. fuh..takotnya tgk kucing neh....

    ReplyDelete
  101. mak aihh..besar ner kucing! huhu nak maen pun takut..

    ReplyDelete
  102. kucing betul.. ingatkan gambar yang dah edit tadi.. uh.. ngerii..

    ReplyDelete
  103. uiyooooo...leh jadi bntal peluk weh!!^__^

    ReplyDelete
  104. gile cantek bulu die!!!!!!!!!! muke garang gile huhuhuh

    ReplyDelete
  105. fuiyo.....nak bele sekor la...tapi takutnye tengok mulut die....besar....

    ReplyDelete
  106. kucing biasa pun saya takut.. klu kucing yg ni gerenti saya lari dulu.. he..he..

    ReplyDelete
  107. mcm harimau jadian pun ade mata dia tu.

    ReplyDelete
  108. waaarrghhhH!!!! chumell sangat...penah jumpe kuceng ni kat pet shop tp dah kne bOoked...siyes mmg machO.......

    ReplyDelete
  109. ya ampun!! serius terkejut..haha

    ReplyDelete
  110. sumpah xbela kalo kucing mcm ni.

    lari laju aju kalo nmpk spesis kucing mcm tu.

    ngee! =)

    ReplyDelete
  111. wow..comelnya.

    Kucing hutan kot..

    ReplyDelete
  112. bapak besar weh....takut gua tengok..



    dah la gua geli dengan kucing

    ReplyDelete
  113. wah besarnye... nak bele sekor la cam nie.. warne cam warne harimau ade x???

    ReplyDelete
  114. mak aiiihh besonya kucing nih..sekali dia bukak mulut perghh takottt :)

    ReplyDelete
  115. nak manja2 dengan kucing pn seram dh huhu

    ReplyDelete
  116. lor..kuceng bengal name die?adehh xleh blah tol..haha...da comel2 ganas..name bengal lakk

    ReplyDelete