Pages

Thursday, December 16, 2010

SHOUTMIX AKU KENE BANNED


Huh....semalam waktu aku nak BW kt shoutmix tiba2 kene banned...memang waktu mula2 tu aku rasa nak menangis sebab tak dapat nak BW dan aku hampir je nak buat account shoutmix baru...tapi rasa rugi pulak sebab nanti akan kehilangan jejak-jejak daripada rakan blog lain...

Mujurlah waktu tu abang aku ade dan dia bantu aku menyelesaikan masalah ni...abang aku kata kalau nak elak dari kene banned , dia suruh guna TINY URL or urlPASS ...So, kalau korang ade nampak link pelik-pelik , jangan was-was tau tekan...diorang yang guna link pelik-pelik tu sebenarnya nak elak dari kene banned...

p/s:Nasib baik aku ade abang yang bijak,pandai and prihatin....beruntungnye aku...hikhik..(>'.'<)

1 comment: