Pages

Monday, December 20, 2010

Realiti Facebook

44 comments:

  1. pasni kalu nk kentut pn ken kasitau
    ahaha

    ReplyDelete
  2. hahhaha rasa mcm mo stuju jha dgn shark ^^

    ReplyDelete
  3. aku rasa tu lah realiti fesbuk sekarang kan . ada juga yg tak , tapi kebanyakkan nye status semua nak yg sakit hati je .

    ReplyDelete
  4. hahaha mmg lawak giler
    heheh
    n mmg realiti kan .hex

    ReplyDelete
  5. suke2. trase pon ade. haha. sape mkn cili trase pedasnya ea x.hihi

    ReplyDelete
  6. korang suma pun mst ada pesbuk jg kan? mengaku2...haha

    ReplyDelete
  7. hahaha,,,lucu betul,,,
    salam kenal,,
    kalau ada kesempatan silahkan kunjungi blog saya.
    terima kasih

    ReplyDelete
  8. lawak la..tpi serrius, fesbuk memg tempat cari gaduh dgn kawan2 yg kite kenal kat alam nyata,

    ReplyDelete
  9. haha cool kot klu fesbuk cmni!! hahah

    ReplyDelete
  10. hahaa samrt ahh edit nii...like it..


    well ads yg seksi seksa tu da delete baru sedap sikit mate mmandang..tp rimas gler mmber kasi beratus req ajak maen game....adehhhh

    ReplyDelete
  11. mcm2 kan..so kena la beware dgn ape yg kite post or gmbr2 dlm fb tu

    ReplyDelete
  12. wow! terbaek lar...
    mmg realiti pun.. heheh

    ReplyDelete
  13. tempat meluah and mendapatkan pendapat...

    ReplyDelete
  14. comel gambar tu...memang itulah realitinya sekarang ni...semua benda nak post kat facebook, pastu semua orang tahu apa kita buat....saya dah tak main lagi facebook ni...

    New enter: Ustaz Amirul

    ReplyDelete
  15. comel la gmbr facebook tu ^^

    ReplyDelete
  16. ekeke...setuju2...tu la realitinye...sy sndr pon da x rajin sgt nk layan fesbuk...

    ReplyDelete
  17. LOL!
    hahah..
    yup2,tu la realitinya FB nie..

    ReplyDelete
  18. ha ha ha... betoi la... gitu la dunia
    pesbuk..

    ReplyDelete
  19. Waa.. best la gambar ni.. aku amek gambar ni eh. nanti ada masa nak share kat blog aku.. thanks!

    ReplyDelete