Pages

Saturday, November 27, 2010

Saya blogger baru ...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, aku ni blogger baru dan masih kurang paham dalam selok-belok blog ni... lgipon aku buat blog ni sekadar suke2 psl bile tgk org berblogging mcm best... haha .So,aku pon nk cube gak berblogging ni... lgi 1,aku tgk dlm blog korang kebanyakannye mesti ade nuffnang... so,aku pon nak try gak... mne tau boleh dpt rm10k ...hehe.. gurau je... Last sekali,mintak maap yer kalau entry aku tak gempak/x best/hampeh/pelik2 n ape2 jer la... mintak tlong bantu yer otai2 blogger yg da lame berkecimpung dlm bidang blog ni... kalau korang rase entry yg aku taip menarik,sudi2 la follow yer... ok.. ini saja yg aku nk taip... :D

9 comments:

  1. hai.. selamat berblog.. =)
    waiting for ur new entri!

    ReplyDelete
  2. welcome 2 blogging world ^^ saya yakin awak pasti sukakannya..

    ReplyDelete
  3. :) sila la biasakan diri ngn dunia blogging ni...

    ReplyDelete
  4. waaa... welkam2 sori lambat singgah.. actually busy sikit sebenarnya

    ReplyDelete